Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
ФОРУМ Отговор

ivajlo82

Японски трактор втора употреба - възгледи и мнения

В момента търся да закупя трактор до 20-25к.с.,но се страхувам да не попадна на някое много старо желязо, на което му е взето здравето. Аз лично не вярвам, че внесените употебявани някъде по света малогабаритни трактори (Кубота, Исеки, Янмар и т.н.) са с реални показания на моточасовете.
[:tractor:] Моля ако някой от вас колеги е купил трактор втора употреба да изкаже мнение относно експлоатацията. Благодаря предварително!

veselin_chavdarov

Re:

колега според мен си вземи Владимирец успех

boycho

Re:

е ти го утрепа как ще си вземе владимировец

Re:

Вземи си Владимировец или Т40 /въздухар /. Аз по принцип работя с ЮМЗ но е малко по-тежък за подръжка. Все пак имай в предвид като закупиш нещо как ще го подържаш!

boycho

Re:

да тука си прав трябва да помисли как ще подържа трактора.На владимироеца подръжката е по лесна и по евтина.

veselin_chavdarov

Re:

данеби да е по лош от ИСЕКИ втора-трета употреба [:tractor:] става въпрос за 20-25коня

ivajlo82

Re:

пропуснах да подчертая, че търся 4х4, а и владимировеца буксува с три плуга в мойто имане, иначе нишо против владимировеца [:tractor:]

Re:

В такъв случай или Т40 или си вземи ЮМЗ. Три плужни тела са много за Владимировец. Колко земя имаш и колко смяташ да обработваш?

veselin_chavdarov

Re:

тогава си вземи по голям не си мисли че японските като имат двойно са по добри за нашите условия

Re:

Есента на 2006г. си купих "Кубота" 15к.с. от "Сатнет" - Карлово. След една година експлоатация започна да не пали оказа се, че е с износени сегменти и пренатегнати клапани. Според майсторите в сервиза на този трактор не му е била правена профилактика поне от 5 години. Освен това имаше за ремонт в предният мосст и втулките на стартера. Този трактор е точно това от което се стрехувате. Иначе работи доста добре и преди да спре да пали и след ремонта, който ми струваше 950лв. съм много доволен.


forum|view_post