АГРОТЕХНИКИ И КО Информация за контакти:
Град: Бургас
Населено място: Карнобат
Адрес: гр.Карнобат
Телефон: 070090033

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД е фирма със седалище град Карнобат, Индустриална зона Север. Фирмата разполага с бази в Стара Загора, Силистра, Разград и Добрич. АГРОТЕХНИКИ И КО e основана през 1991 година с предмет на дейност продажба на селскостопанска техника и резервни части.

 

Благодарение на активната си дейност и предлаганите качествени машини, фирмата се е наложила и утвърдила на българския пазар и има клиенти в цялата страна. Днес фирмата разполага с големи складове за резервни части, сервизни бази и мобилен сервиз.
 

Ние предлагаме богата гама от земеделска техника - трактори, комбайни, дискови брани, култиватори, плугове, продълбочители, чизели, валяци, сеялки, пръскачки, торачки, мулчери, косачки, сенообръщачи, сламопреси, миксери, ремаркета и други.

 

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД работи на базата на взаимноизгодно сътрудничество с европейски и американски фирми, лидери в производството на селскостопанска техника като: CLAAS, MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, AGREX, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, FANTINI, AGROMA, EBAK, COMET, ARAG, BIANCHI, ANNOVI и други.

 

Равноправни партньори на фирмата са земеделски кооперации, частни земеделски стопани и крупни арендатори. Предлаганата техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности. Ние и нашият екип от специалисти в бранша се стараем да бъдем максимално полезни на нашите клиенти!