Делта Агри ООД Информация за контакти:
Град: Русе
Населено място: Русе
Адрес: Русе
Телефон: 0885541832

ФИРМА „ДЕЛТА АГРИ” ООД

 

е специализирана в продажбата и сервиз на нова и употребявана селскостопанска техника. Централният офис на фирмата се намира в гр.Русе, бул.Липник 106.

 

Фирмата е ориентирана към задоволяване на потребностите, както на средни и малки фермери, така и на големите земеделски производители.

 

Основната цел на Делта Агри ООД е да задоволим в максимална степен потребностите на всички фермери като им предлагаме пълната гама от селскостопанска техника.

 

В нашата фирма можете да намерите машини за зърнопроизводство, зеленчукопроизводство, лозарство, овощарство и животновъдство.

 

Партнираме си с водещи фирми от Европейския Съюз и Република Турция.

 

Фирмата е изключителен представител за Югоизточна Европа на „Агрозакс” Германия. Чрез сътрудничество с фирма „Агрозакс” ние задоволяваме потребностите на нашите фермери с техника на фирма Claas втора употреба.

 

Изключителен представител за България сме на фирма Swimer Полша, за продажба на подвижни цистерни за съхранение на течни горива (мобилни бензиностанции), AdBlue и течни торове.

 

Работим на територията на България и Румъния, като на територията на Румъния си партнираме с водещи фирми в продажбата на селскостопанска техника.