Елтрон ЕООД Информация за контакти:
Град: Велико Търново
Населено място: Велико Търново
Адрес: Камен Зидаров 6
Телефон: 062588717;0884614800

Елтрон ЕООД - Велико Търново е официалният вносител на италианските помпи за пръскачки Аннови Ревербери.

 

За да задоволяваме все по - добре нуждите на българските фермери, ние от Елтрон ЕООД гр. Велико Търново предлагаме богат набор от компоненти за пръскачки, като например филтри за пръскачки, дюзи за пръскачки, бъркалки за пръскачки, както и пистолети за пръскане, регулатори на налягане, разпределители, манометри и много други.

Разполагаме с отлично зареден сервизен склад, както и с квалифицирани хора за ремонт на помпите Аннови Ревербери, монтирани на много марки и модели пръскачки. От много години сме в тясно сътрудничество с водещи италиански фирми производителки на компоненти за пръскачки като Араг - специалист в производството на пластмасови изделия, агро-компютри за пръскачки, моторни клапани и Бралия - водеща компания в изработването на изделия от бронз.

Друга основна за нас задача е доставка, гаранционен и следгаранционен сервиз на системи за поддържане на микроклимата в животновъдни ферми. Елтрон ЕООД от гр. Велико Търново е официалният вносител на вентилационни системи от датската фирма СКОВ. Предлагаме богат набор от компоненти за контрол на микроклимата. Висококачествените изделия на датската фирма СКОВ се монтират и поддържат от наши специалисти.

Ние сме водеща на нашия пазар фирма за производство и  монтаж на системи за охлаждане на въздуха под високо налягане.