Фермер Машинъри Информация за контакти:
Град: Благоевград
Населено място: София
Адрес: София
Телефон: 070020420

Фермер Машинъри е създаден през 1993 г. със седалище град Стара Загора. Фирмата има агроцентрове в градовете Стара Загора, Добрич, Русе и Монтана и Плевен .


Компанията е една от най-големите фирми предлагащи селскостопанска техника, резервни части и сервиз.  
    
Фирмата е изключителен представител на мултифункционални телескопични товарачи Manitou, комбайни Sampo, култиватори и сеялки Farmet, дискови брани Galucho, торачки Tulip, пръскачки Caruelle, сеялки и култиватори Kurt, плугове Overum и други.

Една от основните цели на Фермер Машинъри е да осигурява бърз и висококачествен сервиз - където и когато клиентите имат нужда.

Сервизът е най-мобилното звено на фирмата, което изцяло покрива територията на страната. Нашите специалисти са обучени професионалисти и са доказали своите знания, умения и всеотдайност в процеса на работа.

 Фермер Машинъри има три големи сервизни центъра - Стара Загора, Добрич и Русе, които приемат за диагностика и ремонт всички машини, продавани от фирмата.

Клиентите на Фермер Машинъри  закупили нови машини получават безплатно и на място обучение за правилната експлоатация, за агрегатирането и технологията на различните операции. Срокът на обучението се договаря, в зависимост от вида на машината и опита на операторите.