Стротех Инженеринг АД

Виж всички оферти на тази фирма
Стротех Инженеринг АД Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: София, град София, ул. Патриарх Герман 140
Адрес: град София, ул. АБАНОС No 6, вх. Б, ет. 2, ап. 8
Телефон: 0888006886

Стротех Инженеринг АД - официалният дилър на строителна техника и товарачи за ферми с марката Hyundai за България.

 

Фирмата е официален представител на световно известният производител HYUNDAI за строителна техника, която е призната в цял свят със своята надеждност, икономичност, дълъг експлоатационен период и евтина поддръжка. Марката HYUNDAI е един от безспорните лидери в продажбите на строителна техника в България с присъствие вече над 15 години. Сред клиентите на HYUNDAI са повечето фирми, които оперират в строителния бранш, както и множество фирми от индустрията, публичния сектор, земеделието, горското дело, рециклирането на отпадъци и много други.

 

Стротех Инженеринг АД е българска компания. Фирмата оперира сервизни бази в София, Северна и Южна България, също така и 10 мобилни екипа за осигуряване на реакция при необходимост в рамките на до няколко часа във всяка точка на страната.

 

За гарантиране на комплексни решения за своите клиенти фирмата допълва гамата си от продукти с товарачи в малкия и средния клас от елитната германска марка KRAMER, а също и багер-товрачи от номер две производител в Турция - SANKO  Group с марката MST.

 

Стротех Инженеринг АД е дилър и на технологично признатия KEESTRACK Белгия за трошачно-пресевни инсталации, които са с доказани множество предимства по отношение на производителност и надеждност.

 

Фирмата е сертифицирана по стандартите за качество ISO 9001-2015 и опазване на околната среда ISO 14001-2015.
 
 
Екипът е съставен от висококвалифицирани кадри, които са специализирали в централите на фирмите производители и сертифицирани за поддръжка на техниката по най-високите стандарти за качество на услугата.

 

Стротех Инженеринг АД подържа на склад повечето от стандартните машините и е в състояние да достави техника по изискване на клиента в най-кратки срокове от централните складове на производителите в Европа.