Кооперация Китка Информация за контакти:
Град: Стара Загора
Населено място: Стара Загора
Адрес: Стара Загора
Телефон: 0889431289

Kооперация КИТКА e с предмет на дейност внос и търговия на едро и дребно с резервни части за трактори, комбайни и прикачен инвентар.Освен традиционно доставяните оригинални резервни части за трактори МТЗ, Т150, ДТ75, ЮМЗ, Т40, Т25, Т16, комбайни ДОН1500, СК-5 НИВА, сеялки и култиватори СЗ, УПС, КПС, предлага и части за западна техника Claas, John Deere, JCB, Laverda, Landini, MF.

 

Фирмата е официален дистрибутор за територията на България на трактори ArmaTrac, произведени от Erkunt Traktor Sanayii A.S., част от групировката ERKUNT - Турция. В гамата инвентар се предлагат сеялки на Червона Зирка, брани и култиватори Zamidis, Maschio Gaspardo и др., ремаркета Завод Кобзаренко.

 

Поддържа складови наличности от над 30000 позиции в централния склад в Стара Загора, както и в 9-те магазина из страната и извършва доставки на място по заявка на клиента.

 


Кооперация "КИТКА" има дистрибутори в градовете Добрич, Павликени, Монтана, Плевен, Пазарджик, Пловдив, Харманли, Карнобат, Ямбол, Бургас, Разград, а за трактори ArmaTrac - и в Кърджали и Видин.

 

Резервни части се предлагат и он-лайн на адрес  http://www.kitka.bg

 

Ще намерите всичко необходимо за ремонта и поддръжката на Вашата земеделска техника.