МАКСКАР-БГ ЕООД Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: София
Адрес: София 1680, ул. Пирин 58

Кои сме ние

Фирма „Макскар-бг ООД“ работи с клиенти от януари 2014г. Предмет на дейността ни  е търговията с всички видове консумативи и резервни части за леки коли, камиони и тежкотоварни автомобили. Компанията е известна с модерен маркетинг и агресивни си оферти за акумулатори, моторни масла, филтри, добавки и гуми. Работим с голямата част от вносителите в страната, но също и с няколко интернационални компании. Благодарение на богатата каталожна база с която разполагаме, можем да достигнем до почти всички артикули, които се предлагат в Европа.

 

Търговка стратегия

Разполагаме на склад с избрана селекция от стоки с доказани качества. Предлагаме избор от марки и модели от всички водещи производители, представени в страната. Работим с всички големи вносители и предлагаме утвърдени продукти с гарантиран произход!

Търсим солиден стокооборот при минимална печалба. Нашите дилъри поръчват големи стокови обеми с максимална търговска отстъпка, които предлагаме на ритейл пазара при изключителни условия. Развиваме търговия на едро и работим със сервизи, фирми и производствени предприятия.

Гордеем се с модерна интернет страница, която е достъпна и приема поръчки от стационарни компютри, мобилни устройства и телефони. Притежаваме и два физически магазина в София и един в град Пловдив, където предлагаме и допълнителни автомобилни услуги.

Стремим се да подбираме грамотен и учтив персонал. Екипът е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в сферата, но също и от млади кадри, които допринасят със свежест и новаторски решения.

 

Грижа за клиента

Ясно ценообразуване. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления.

Провеждаме задълбочена консултация при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост за избран продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на клиента и неговия информиран избор.

Експресна доставка с прости и ясни правила до всяка една точка в България. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е само 4.90 лева или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 80 лева. Съществуват определени изключения, които важат за професионални клиенти и при търговия на едро.

 

Защо избирате нас

Стремим се да сме надежден и дълготраен партньор на всеки бизнес. Разчитайте на нас да разберем всяка ваша конкретна нужда. Работим ежедневно за оптимизиране на процесите и скоростта на работа. Приемаме жадно мнения и съвети.