С-Машини ЕООД Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: гр. София, ул." Околовръстен път" 454 Б
Адрес: гр. София, бул. Александър Малинов 85, ет 2, офис 1
Телефон: 0893021828
Сайт: www.pmp.bg
PMP - Партс Машинери Плюс | Резервни Части и Употребявани Машини
 

ПМ+ разполага с големи складови наличности с резервни части за строителна техника, аграрна техника, мотокари и двигатели.
Богат асортимент от ОЕМ резервни части за багери, багер-товарачи, мини багери, трактори, булдозери, телескопични товарачи, валяци, булдозери и др. Оригинални и алтернативни резервни части за строителни и аграрни машини с включена международна гаранция на склад. Висококачествено обслужване от технически обучени специалисти с над 15 годишен опит.
Складове в Европа с онлайн връзка за проследяване на наличности. Бърза комуникация и отлична логистика. Експресни доставки със самолет за 24 часа.
Предлагаме резервни части за стари и нови модели строителни и селскостопански машини от утвърдени производители на най-ниски цени в Европа.

Голям запас от:
Стъкла, горивни помпи, хидравлични помпи, хидромотори,  полуоски, кардани, карета, двигатели, бутала, сегменти, гарнитури, гумени вериги, ролки, кофи, бързосменници, зъби за кофи, пинове и втулки, филтри и др.
Можете да ни се доверите, защото ние ще отговорим на търсенето ви – от най-малката гресьорка до кабината.

Мисия
Бърза доставка, отлична комуникация, дългосрочни отношения.
Знаем, че когато една машина не работи поради износване на резервна част времето от намирането до монтирането й може да бъде критично. Мисията, на която сме отдадени е да спестим максимално загубите ви, за да нямате пропуснати ползи и неизпълнени ангажименти. Защото знаем, че сроковете са, за да се спазват!