Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

ЕТ Пряспа - Светозар Киров

Виж всички оферти на тази фирма
ЕТ Пряспа - Светозар Киров Иформация за контакти:
Град: Добрич
Телефон: +359 887708022
Сайт: www.priaspa.com

Вече 25 години задоволяваме нуждите на земеделските производители от цяла България с качествени машини, компетентни съвети и безценен опит.

Фирмата е официален представител на Петербургски тракторен завод, произвеждащ трактори КИРОВЕЦ и също така е специализирана в продажбата на почвообработваща техника - плугове, култиватори, компактори, дискови брани, сеялки, техника за внасяне на минерални торове и за растителна защита, приспособления за прибиране на царевица и слънчоглед, зърно почистваща и зърно сепарираща техника и други машини. Представляваме редица производители от Италия, Испания, Турция, Украйна, Русия, Полша и др.

В продуктовата си гама ЕТ „Пряспа - Светозар Киров" разполага с пълната гама прикачен инвентар за модерния земеделец. Машините, които предлагаме са високо производителни, солидни, надежни и модерни, в крак със световните тенденции, но и в духа на традицията.

Фирмата осигурява гаранционен и извън гаранционен сервиз на предлаганата техника и поддържа на склад резервни части за нея.

 

 

firms|firmBySlug