Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
РАПИД КБ ООД Иформация за контакти:
Град: София
Телефон: 024008010, 0885248615
Сайт: www.claas.bg

Фирма РАПИД КБ ООД е основана през 1990 г. в гр. София като дружество с ограничена отговорност и се управлява от г-н Пламен Богоев.

 

От своето създаване до днес РАПИД КБ ООД е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAAS, AMAZONE, FARWICK, STRAUTMANN, WALTERSCHEID и др. Този успех фирмата дължи, както на силният си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, а също и на над 3000 машини CLAAS.

 

Централата на РАПИД КБ е в гр. София. Фирмата има собствени филиали в Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, както и дистрибутори и посредници на територията на цялата страна.

 

РАПИД КБ и нейните дистрибутори предлагат също и широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включващ официален квалифициран сервиз на предлаганите машини, доставка на оригинални резервни части. Сервизните техници на фирмата редовно преминават обучения във фирмите-доставчици за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

 

Освен редовно участие в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в техниката и технологиите, чрез организиране демонстрации у нас и посещения на заводите на CLAAS и AMAZONE в чужбина.

 

Екипът на фирмата е съставен от над 60 висококвалифицирани и изключително мотивирани служители.

 

РАПИД КБ има гъвкава организационна структура, която бързо се настройва според изискванията на пазара и постоянно привлича компетентни и амбициозни специалисти.

 

Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ обхваща територията на цялата страна и представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.

firms|firmBySlug