Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
Си Агро 2011 Иформация за контакти:
Град: Област Добрич, с. Божурово
Телефон: +359 882520320
Сайт: tractorparts.bg/

СИ АГРО 2011 се занимава с внос от Великобритания на: трактори, комбайни, телескопични товарачи, прикачен и навесен инвентар, масла, филтри и консумативи за всички видове селскостопански машини. Машините са в идеално техническо състояние и на реални моточасове. Маслата и консумативите са с високо качество.


При желание на клиентите има възможност за оглед и избор на трактор или друга машина във Великобритания, като се получава пълно съдействие при организиране на полет, нощувки, оформяне на документи, транспорт до Бълагария от опитен персонал.


Базата на фирмата се намира във село Божурово, което е разположено на 20 километра от град Добрич там може да видите всички машини и инвентар, които имаме в наличност.

 

Внос на трактори и земеделска техника от Англия :

Фирма СИ АГРО 2011 предлага нова опция за закупуване на селскостопанска техника като Вие идвате в Англия и избирате Вашата машина, като не заплащате никакво ДДС, ако сте регистриран по ДДС, защото заплащането става от Ваша страна директно на продавача.

Как протича едно идване ?

Организираме пътуването Ви, организираме полета Ви който включва двупосочен билет в рамките на 5-7 дни. Летите от най близкото до вас летище в България.
Човек от фирмата ви посреща на летището в Англия, от там ви настанява да починете (фирмата предварително осигурява спане на клиентите си). В следващите дни по цял ден само гледате машини докато намерите това което търсите. След като сте харесали машината и желаете да я закупите Ви се издава фактура (про инвойс) за плащане от България.Парите стигат за 2 дни след като са изпратени от България или бърза поръчка 4 часа(ПЛАЩАНЕТО СТАВА ДИРЕКТНО НА АНГЛИЧАНИТЕ ЗАТОВА НЕ ЗАПЛАЩАТЕ ДДС). След като парите са получени имаме предварително организиран транспорт и машините се изпращат към България. Доставката им до България отнема 4 -7 дни .
След като целият процес в свършен ние Ви караме обратно до летището и се прибирате към България.
Транспорта на една машина варира от 2000 лева до 3000 лева .
В един камион влизат 3 трактора или телескопични товарачи. Цената на един камион от Англия до България (независимо до коя точка на България е от 6000-до 7000 лева).
Вие не се задължавате да закупите 3 машини за цял камион. Фирмата комбинира машината с други клиенти за да напълним камиона а Вие заплащате само вашият дял .

firms|firmBySlug