Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Стойкови Универс ООД

Виж всички оферти на тази фирма
Стойкови Универс ООД Иформация за контакти:
Град: Аксаково
Телефон: 0888990177

 

СТОЙКОВИ УНИВЕРС ООД започва своята дейност през 2009г. Развиваме се с бързи темпове и постоянно печелим нови клиенти. Налагаме се на пазара за селскостопанска техника, благодарение на конкурентните цени и качественото облужване. Нашият екип се състои от добре подготвени специалисти, готови да съдействат за решаването на всеки ваш проблем, от нашата компетенция.

 

Продуктовата гама включва: Система 350, Система 150, Система 110, ASC 10 и др.

 

Осигуряваме гаранционен, извънгаранционен сервиз, доставка на резервни части, оборудване и дооборудване.

 

Като официален дистрибутор на фирма "Рапид КБ" ООД за регион Варна, Шумен и Бургас предлагаме всички модели комбайни и трактори с марката CLAAS.

 

Поддържаме голямо количество резервни части на склад с цел по-бързото обслужване на нашите клиенти, осигуряваме гаранционнен и извънгаранционен сервиз.

 

Като представител на фирма "Универсал - НВГ" ООД за регион Варна предлагаме GPS навигационни системи и електроника на Muller Elektronics, богата гама от резервни части за пръскачки производство на фирмите: COMET, LECHLER, GEOLINE, SPECTRUM TECHNOLGIES, и др.

 

Като представител на фирма "К Б Г" ЕООД за регион Варна, предлагаме всички трактори и тракторни косачки с марката KUBOTA.

firms|firmBySlug