Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
Тайтън Машинъри БГ Иформация за контакти:
Град: София
Телефон: +359 29713525

Тайтън Машинъри България ЕАД е лидер на българския пазар в продажбата на вискотехнологични машини за земеделие и строителство. Собственик на компанията е Titan Machinery Inc. -  най - големият дилър на CNH в световен мащаб.

 

"Тайтън Машинъри България" EАД разполага с изградена собствена мрежа от търговски и сервизни центрове и мобилни сервизи в градовете: София, Стара Загора, Монтана, Плевен, Добрич, Русе, Бургас и Борован.

 

Фирмата предлага комплексни решения за професионално и високоефективно земеделие. Компанията е официален вносител на трактори и зърнокомбайни CASE IH и широка гама прикачен инвентар на водещите марки VÄDERSTAD, KVERNELAND GROUP, SALFORD, пръскачки TECNOMA, телескопични товарачи MERLO и др.

От месец Юли 2012г. „Тайтън Машинъри България" АД  е официален дистрибутор на пътностроителна и земекопна техника на американската марка Case Construction част от CNH.

 

Основна насока в дейността на компанията е не само да увеличава вноса на машини, но и да формира в клиентите ново отношение към обработката на земята и внедряването на иновативни и ефективни технологии за производство на селскостопанска продукция.

 

Професионалното и коректно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани сервизни инженери и търговски специалисти. гарантирантира най-доброто обслужване в сектора.

 

Добре дошли в новият свят на земеделието!

firms|firmBySlug