Agrex в Перник

Намерени са 0 резултати на 1 страници

Agrex е италианска компания, специализирана в производство на земеделска техника от 1983 г. Неин създател е предприемачът Силвано Барбиери. Под неговото управление Agrex, която първоначално стартира с производство на мелници, стремително се развива и навлиза в нови сфери на машиностроенето.

През 1987 г. всички производствени процеси са обединени под марката Villafranca Padovana.

 

Повратен момент

Ключов момент за Agrex е изложението в Киев през 1990 г. Тогава компанията показва своя първи завод за мелене на брашно, в чието разработване са вложени много средства и ресурси. Това печели на Agrex авторитета на сериозен производител на пазара и затова и днес тя е сред водещите агрокомпании.

Наблюденията си върху пазара и богатия си опит в разработването на прецизни агрегати Agrex използва и за създаването на високотехнологични торачки и машини за сушене на зърно.

Постоянното разширяване на портфолиото позволява на марката да се развива успешно на нови пазари – например в страните в Северна Африка, Източна Европа и др. Темпът на растеж на бизнеса диктува на свой ред обогатяването на производствената линия, което налага създаването на нови филиали и представителства по места.

 

Особености на торачките

•    Оптимално разпределение при максимално натоварване;
•    Прецизна работа дори на неравни полета с малък и среден размер;
•    Регулиране на работната ширина;
•    Атестат за качество DIAS.
 

Виж още