Земеделска техника Agrisem

Намерени са 14 резултати на 1 страници

Agrisem International е френска компания, основана през 90-те години на 20 век. В наши дни се е доказала като надежден партньор на земеделските производители в родна Франция и зад граница. Може да се похвали със значителни иновационни решения, които е защитила с патенти.

 

От няколко години седалището на Agrisem се намира в Ансени. Новият завод и производствените площи там, които възлизат на 20 000 кв. метра, спомагат за бързото развитие и за увеличаването на капацитета на работа.

 

Продуктово портфолио

 

Agrisem е утвърден производител на култиватори, сеялки, брани, продълбочители, бункери и друг тип селскостопанско оборудване от първостепенно значение. Продукцията си френската марка предлага в 40 страни.

 

Брани

 

Agrisem предлага роторни брани Actimulch, които осигуряват всички необходими условия за подготовка на оптимално семенно ложе.  

 

Машините са надеждни и идеални за всеки етап на обработка – от раздробяване и изравняване до уплътняване. Марката предлага версии по 3 и 4 метра.

 

Характеристики:

 

•    Качество;
•    Надеждност;
•    Функционалност.

 

Използването на съвременните машини на Agrisem Ви гарантира поддържането на оптимална система за обработване на почвата и създаване на най-благоприятни условия за развитие на отглежданите култури.
 

Виж още