AGT в Варна

Намерени са 0 резултати на 1 страници
Вече поредно десетилетие продукцията на AGT (Agromehanika) се използва в цяла Европа. Словенската марка е разпознаваема и утвърдена в страни като Австрия, Германия, Италия, Чехия, Швейцария и Полша. Машините й са специално разработени за работа в селското стопанство, бита, горското стопанство, овощарството, лозарството, оранжерийното производство и животновъдните комплекси.


Трактори


Ниското разположение на тежестта позволява на машините на Agromehanika да се използват дори на терени със стръмни склонове. Максималният ъгъл на повдигане е 45 градуса. Моделите са добре балансирани, като натоварването се разпределя между осите. Това понижава съществено вредното въздействие върху почвата.


Ключови характеристики:


•    Мултифункционалност;
•    Реверсивно управление;
•    Икономичност – разполагат със съвременни, надеждни и пестеливи двигатели;
•    Разход на гориво – от 0,6 до 5,3 литра/ч.;
•    Гаранционно обслужване – ресурсът на трактора възлиза на 10 000 моточаса или 20 г.

Тракторите Agromehanika имат една ключова особеност – това е мултифункционалността. Благодарение на широкия спектър от навесно оборудване, те може да изпълняват над 50 операции. А самата смяна на оборудването изисква не повече от 15 минути и може да бъде осъществена от един човек.

Наличието на реверсивно управление позволява да се работи със значително по-голямо навесно оборудване, което увеличава възможните сфери на приложение.

 
Виж още