Bobcat в Пловдив

Намерени са 0 резултати на 1 страници
Bobcat Company е компания-производител на селскостопанска и строителна техника. Седалището й е в щата Северна Дакота, САЩ. Първоначално носи името „Melroe Manufacturing Company“, а от 1962 г. – Bobcat. Така бил наречен един от моделите товарачи. 

Популярност предприятието печели основно благорадение на минитоварач, създаден преди повече от 50 г. в САЩ. Той бил идеален за механизация на трудоемки товаро-разтоварителни работи във фермите. 

Днес Bobcat е сред най-големите производители на агротехника и разполага с повече от 900 дилъра в над 75 държави. Основната продукция на Bobcat са товарачите и навесното оборудване. 

През последните години компанията сериозно укрепва позициите си на европейския пазар, отваряйки нови заводи и чрез разширяване на маркетинговата си дейност. 

За период от над 50 години Bobcat доказва своя неугасващ стремеж към професионалната изработка на земеделски машини с утвърдено качество, влагайки много средства и усилия за иновации. 

Белият цвят

Един ден специалистите в Bobcat решават да боядисат продукцията в бяло. Този цвят е подбран умишлено, той символизира чистотата и стерилността. Цветът, новият логотип и името на компанията са част от идентичността на марката Bobcat и до ден-днешен, са символ на успеха и качеството. 

Продуктовата гама 

Bobcat може да се похвали с няколко десетки модели агротехника и над 60 разновидности допълнително навесно оборудване. 
Предимства на челните товарачи
  • Компактност;
  • Производителност;
  • Удобство при експлоатация;
  • Маневреност; 
  • Устойчивост;
  • Увеличена проходимост. 
Виж още