CASE-IH в Перник

Намерени са 1 резултати на 1 страници
Един от съвременните водещи световни производители на селскостопанско оборудване е Case IH. Централното управление на компанията се намира в САЩ, като дилърите и дистрибуторите й в цял свят надхвърлят 4900. Те работят в над 160 страни. 

Case IH е бранд на корпорацията CNH Industrial (NYSE: CNHI), с контролиращ пакет на Fiat Group (FIA: MI). Компанията разполага с над 170 години опит в производството на техника и оборудване за агросектора. 

Любопитен факт от историята на Case IH 
През 1902 г. носи името International Harvester. Двадесет и една години по-късно представя своя първи трактор Farmall. В края на 80-те години на 20 век се превръща във втория по големина производител на селскостопански машини в Северна Америка. През 1999 г. влиза в състава на корпорацията CNH.
Главната цел на Case IH е да предлага на клиентите си най-мощните, най-производителните и най-надеждните машини, способни да изпълняват сложните задачи, стоящи пред съвременното селско стопанство – осигуряване на изхранването на нарастващото население на планетата в условия на намаляване на обработваемите площи, непрекъсната промяна на климатичните условия  и съкращаване на себестойността на производството. 

Основни предимства на комбайните на Case IH:
•    Завидна отчистваща площ;
•    Иновативни системи за задвижване;
•    Богат избор на хедери и адаптери;
•    Двигатели ново поколение;
•    Нисък разход на гориво;
•    Макс. понижен риск от прегряване и претоварване. 


 
Виж още