Faza в Перник

Намерени са 0 резултати на 1 страници

Вече над 30 години италианската компания Faza Srl предлага на земеделците специализирана техника за техните стопанства. Компанията се е утвърдила като сериозен и отговорен партньор на агросектора и търгува с разнообразни модели машини със съвременни функции и дизайн.Продуктова гама


В сайта на Faza Srl може да се запознаете с богат списък от продукти. Сред тях са плугове, торачки, сеносъбирачки, косачки, реголвачи и др., а също така оборудване за лозари, любители-градинари и т.н.  
 

Позиции на селскостопанския пазар за техника


Faza се гордее с дълга и успешна история на развитието си в своята родина. Компанията има изградено солидно име сред производителите на агротехника. Тя полага усилия и използва възможностите на съвременния маркетинг, за да разширява пазарите, на които търгува. Машини Faza може да видите на много места в Европа и останалата част от света. Половината от продукцията на италианския производител се изнася за чужбина.
 

Торачките Faza


Те се отличават с иновативност, конструкция по утвърден стандарт, дългогодишна служба и отсъствие на компромис при изработката.


Аксесоари:

•    Механично или хидравлично дистанционно управление;
•    Филтрираща мрежа;
•    Агрегиране с ATV;
•    Прецизност на работа;
•    Опростена експлоатация.
 

Виж още