Нови Galucho

Намерени са 0 резултати на 1 страници
Първите агрегати, наподобяващи съвременните трактори, се появяват още в средата на 19-и в. Днес те продължават да бъдат неизменна част от фермерската работа, само че са доста по-усъвършенствани, мултифункционални и съобразени с най-новите постижения в технологичната област. В наши дни те много по-добре осъществяват обработката на почвата (плитка и дълбока оран, брануване, сеитба, прибиране на реколтата и др.).


Типове трактори

На съвременния пазар се предлагат колесни и верижни трактори. Те се различават по ходовата си част. Двата типа имат своите предимства и минуси. При колесните трактори, които са снабдени с пневматични шини, фермерът може да развие по-оптимална скорост в работния процес. Минус е обаче по-ненадеждното сцепление с почвата, по която се движи машината. Поради това някои потребители на селскостопанска техника предпочитат верижните трактори. При тях сцеплението със земята е много по-добро и буксуването е минимално. Това предпазва почвата от т.нар. плужна пета, която често се образува при обработка на почвата. 

Тракторите имат различни навесни системи. В САЩ и Канада се използват двуточкови навесни системи, а у нас и в Европа - триточкови. 

На какво да обърнете внимание при избора на трактор

  • Марката;
  • Двигателя;
  • Гаранцията и сервизното обслужване; 
  • Разхода на гориво;
  • Достъпа до възлите и агрегатите;
  • Комфорта при работа.


Всички машини на едно място  

В сайта на Tractor.bg сме събрали на едно място най-голямата база данни с оферти за трактори в България. Тук може да откриете само след няколко клика най-актуалните и изгодни предложения на пазара, съобразени с потребностите и изискванията на земеделските производители. 

Интуитивното меню спомага за бързото, лесно и безпроблемно откриване на търсената машина. 


Сега е моментът да купите 

Влезте в сайта, разгледайте, изберете оферта и се свържете директно с продавача. Само в сайта Tractor.bg имате достъп до широк набор от модели от различни ценови класове и дистрибутори от цялата страна.  

Чрез предоставените контакти може да се обадите на продавача или да му изпратите запитване, за да получите най-добрата цена. Всичко това се случва в удобно за Вас време и място, докато планирате как да оптимизирате фермерските дела.  

Още днес разгледайте офертите ни за трактори и изберете най-подходящата машина за Вас и Вашето стопанство. 
Виж още