Great Plains в Варна

Намерени са 0 резултати на 1 страници
Kомпанията Great Plains Manufacturing, Inc. е създадена през 1976 г. от Рой Аплкуист. Понастоящем корпорацията се състои от пет подразделения, част от които са Great Plains Ag, Great Plains International и Land Pride.

През първите 2-3 години от основаването си Great Plains притежава само с неголям цех в град Салина, щата Канзас. След това отваря нов завод в Асария. Днес компанията разполага с близо 140 хил. кв. метра производствена площ, като един от заводите е в Англия. 

В помощ на земеделските производители 

Машините на Great Plains осигуряват на фермерите най-високо качество и са олицетворение на иновационните постижения. Тяхната ефективност гарантира повишаване на конкурентоспособността на всяко стопанството. 

Над 2000 дилърски представителства 

През 1986 г. продуктовата гама на Great Plain се разширява. Тогава е пуснат в експлоатация заводът Land Pride, който става лидер в производството на роторни култиватори, роторни косачки, техника за ландшафтен дизайн, самоходни косачки и друг тип почвообработваща техника. 
В наши дни продуктите на Land Pride се търгуват в над 2000 дилърски представителства в цяла Северна Америка и се изнасят зад граница. 

Култиватори 

Съвременните модели култиватори на Great Plains съчетават в себе си подсилени елементи и надеждно разгъване и сгъване на машините. 

Характеристики: 

•    Надеждност;
•    Подобрена система за сгъване; 
•    Ефективност;
•    Ергономичност. 
 
Виж още