Нови гуми за трактори Taurus

Намерени са 51 резултати на 3 страници
Сеитбата, жътвата и обработването на почвата – тези земеделски дейности не може да се случат без селскостопанска техника, особено без трактори и комбайни. Именно от избора на качествено оборудване и неговата функционалност зависят ефективността и скоростта на работата. Особена роля играят тук гумите. Те влияят на проходимостта, продуктивността и безопасността.

Гумите за трактори, както и за всяка друга специализирана техника, се отличават със своята конструкция, рисунък на протектора и други характеристики. Ако сте решили да пристъпите към покупка, необходимо е да обърнете внимание на условията за експлоатация и модела на машината.

Вземете предвид:
  • Модела на машината;
  • Конструкцията на шините; 
  • Почвата; 
  • Климатичните условия; 
  • Натоварването. 

Почвата, която ще обработвате, е един от важните фактори, които определят какъв да бъде Вашият избор. За да бъде машината устойчива, проходима и продуктивна, консултирайте се какъв да бъде рисунъка на протектора. 

Климатичните условия са важни дотолкова, че например през пролетта, ако използвате гуми с широк профил, тракторът ще буксува по-малко. 
Натоварването също е от значение. Хвърлете поглед на индекса за товароподемност. 
 

Всичко необходимо е в Tractor.bg

При нас ще откриете всичко, което е необходимо, за да поддържате агропарка в оптимално състояние. Използвайте всеки един удобен за вас момент, за да разглеждате новите оферти и предложения. Не изпускайте промоциите. На предоставените контакти може да получите допълнителна информация, още по-добра цена и не на последно място – компетентен съвет и консултация. 
 

Публикувайте своите оферти сега 

Ако все още нямате акаунт в Tractor.bg, време е да си направите такъв. Ние предлагаме съвременен подход за правене на бизнес. Регистрацията и публикуването на оферти изисква само няколко минути. Следете какво предлага конкуренцията и привличайте клиенти чрез цени, обслужване и подход.  

 
Виж още