array(5) { ["id"]=> string(2) "49" ["tid"]=> string(3) "170" ["used"]=> string(1) "0" ["brand"]=> string(1) "0" ["text"]=> string(3827) "Прибирането на реколтата е важна част от земеделската работа. Качественото оборудване тук е гаранция за максимален добив, по-добра рентабилност и определяне на сезона като успешен. Ключова роля в процеса играят  хедерите за жътва, наричани още адаптери. Препоръчително е те да бъдат качествени и изработени от надеждни материали, съобразени с отглежданите култури и терена. 

На пазара в наши дни може да се открият различни универсални и специализирани модели, които предлагат отлична прецизност и адаптираност, особено при прибирането на традиционни култури като царевицата и слънчогледа. За последната хедерите се отличават с характерно удължени конуси, чието предназначение е да прибират полегналите слънчогледи. 

С популярност се ползват още тези за дребнозърнести култури.


Видове 


Сгъваемите адаптери се отличават с това, че може да минават през по-тесни пространства и пестят време за транспортиране. 
 

Критерии при избор

 

Имаме от всичко на едно място

В наши дни намирането на оптимално решение за стопанството е все по-лесно и бързо. В Tractor.bg сме събрали на едно място най-актуалните и достъпни оферти на пазара. При нас може да намерите всичко, от което се нуждае фермерът. Отделете няколко минути и разгледайте категориите. При интерес позвънете на посочените контакти на търговеца и уточнете пригодността на техниката за вашите нужди. 
 

Публикувайте и продавайте 

Онлайн търговията разширява възможностите на търговците на селскостопанска техника, инвентар и резервни части. При нас може да публикувате оферти, да съобразявате цените, на които продавате, и да правите продуктите си по-видими. 
Регистрирайте се и използвате потенциала, който Ви предоставяме. Необходими са няколко минути, за да достигнете до потенциалните купувачи в цялата страна и чужбина. 

 " } Хедери за жътва в Сливен на супер цени | Tractor.bg

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Хедери за жътва Сливен

Няма намерени оферти в конкретната категория. Разгледайте другите категории или опитайте с по-общо търсене.
products|catBySlug