JCB в София град

Намерени са 1 резултати на 1 страници
Историята на JCB стартира през 1945 г. Нейн основател е Джоузеф Сирил Бамфорд, чийто девиз бил „Никога не се задоволявай с постигнатото“. 
От 1977 г. насам компанията JCB разработва иновационни технологии за своите телескопични товарачи. Машините са въплъщение на най-високото ниво производителност и ефективност и остават сред най-популярните в цял свят. 

Модулната серия JCB Loadall е една от най-богатите и се характеризира с ниски експлоатационни разходи, качество на конструкцията на световно ниво, завидна универсалност и висока остатъчна стойност. 

Компанията предлага над 30 различни машини – от такива предназначени за работа в тесни пространства (компактни) до решения с товароподемност 4,9 тона и височина на издигане 20 метра. Изключително значение е отдадено на трансмисията, която е ключова за успешното осъществяване на поставените задачи – товаро-разтоварни дейности, транспорт и теглене на ремарке с товари. Често този тип техника се използва за широк спектър от дейности във фермата – повдигане и преместване на материали, помощ в храненето на животните и др. 

В името на максималното доближаване на потребностите на земеделския производител има широк избор на навесно оборудване. 
Стремежът към постоянно усъвършенстване на телескопичните товарачи е сред основните причини за лидерската позиция на JCB на пазара. 

Всички машини предлагат:
•    Мощен двигател;
•    Превъзходна маневреност;
•    3 режима на управление;
•    Пакети за изпълнение на конкретни задачи. 
 
Виж още