John-Deere в Шумен

Намерени са 7 резултати на 1 страници
John Deere има вълнуваща история, която започва през далечната 1837 г. Това е годината, в която основателят й Джон Диър полага началото на една от най-утвърдените в наши дни семейни компании. 

Началото 
Един ден ковачът Джон решава да започне собствен бизнес и се преселва на запад. Той взима със себе си наличните инструменти и спестени пари. Установява се в малък град в щата Илинойс. Преселниците там имали остра нужда от ковач и качествени земеделски сечива. Спецификите на почвата провокират изобретателния ум на мъжа и така на бял свят се появава „стоманения самопочистващ се плуг“. Конструкцията му била уникална и значително облекчавала полската работа. 

Голямата депресия 
Дори в такива тежки времена за САЩ компанията успява да не загуби позиции, като оборотът й съвсем скоро достига 100 млн. долара. 

Втората световна война 
През военните години John Deere упорито усъвършенства и обогатява продуктовата си гама, което осигурява на предприятието отлични позиции на агропазара след войната. Не след дълго компанията влиза в списъка на 100-те най-големи в САЩ. 

Трактори 
John Deere предлага модели със средна и висока мощност. 
  • Най-мощните модели се отличават с:
  • Поразителна производителност;
  • Непостижимо качество на кабината;
  • Оптимално ниво на комфорт;
  • Ниски експлоатационни разходи;
  • Максимална надеждност. 
Машините със средна мощност – от 95 до 195 к.с., са доказателство, че не е задължително да бъдеш голям, за да си велик. Моделите съчетават качествата и възможностите на големите трактори, но наедно с това са по-компактни и маневрени. 
 
 
Виж още