Земеделска техника Кировец

Намерени са 49 резултати на 3 страници
„Петербургският тракторен завод“ (ПТЗ) e част от група компании ОАО „Кировски завод“ – едно от най-старите машиностроителни предприятия в Русия, основано през 1801 г.

Кировският завод е родоначалник на руското производство на трактори, като първите модели излизат през 1924 г. И днес ПТЗ си остава единственият национален производител на мощни колесни селскостопански трактори. До този момент на пазара са пуснати 480 000 модела Кировец.


В наши дни


Марката произвежда серийно 8 модификации с мощност от 240 до 450 к.с. Произведената продукция е с осигурено гаранционно и сервизно обслужване, благодарение на добре изградената широка мрежа от представителства и дилърски центрове – над 50.


Производствена база


ПТЗ разполага с 10 основни цеха, които осигуряват целия цикъл на производство и всички необходими спомагателни дейности. Предприятието работи със съвременно високотехнологично оборудване, в изграждането на което са инвестирани над 2 млрд. рубли.


Характеристики:


•    Висока производителност;
•    Отлична проходимост и маневреност;
•    Простата и надеждност на конструкцията;
•    Ремонтопригодност;
•    Агрегиране с традиционни и съвременни машини.

С помощта на един трактор в рамките на година е възможно да се подготвят и засеят площи до 5 000 ха. При това е гарантирана минимална себестойност на сеенето на хектар.

За всеки един модел е достъпна комплектация с двигател руско или чуждестранно производство.

 
Виж още