New-Holland в Смолян

Намерени са 0 резултати на 1 страници
New Holland Agriculture предлага на производителите на селскостопанска продукция, собствениците на животновъдни ферми и професионалистите във винопроизводството и обработката на почвата голямо разнообразие от лесни за експлоатация машини – трактори, комбайни, товарачи, сламопреси, балопреси и др. В богатата продуктова гама има над 80 серии техника, които включват в себе си над 300 модела. 

Като дъщерна фирма на CNH Industrial, тя има множество представителства в цял свят. Марката е лесно разпознаваема и предлага на земеделски производители голямо разнообразие  от селскостопански машини. Фермерите знаят, че в лицето на бранда могат да разчитат на съвременна агротехника на цена, гарантираща качество, дълготрайност и комфорт. 

От 1895 г. насам New Holland Agriculture активно работи върху решения, оптимизиращи ефективността и производителността в конкурентен бизнес като селското стопанство. Вече десетилетие компанията прилага технологии за понижаване на замърсяването на околната среда, пестенето на ресурси и разработването на екосъобразни машини. 

Марката осигурява квалифицирана помощ при доставката на резервни части, както и техническо оборудване. 

В момента в богатото портфолио ще откриете съвременни модели балопреси с завидна производителност и два типа уплътняване: бутало или уплътняващи барабани. 

Типове:
•    Паралелепипед;
•    Цилиндър.

Купувачът може да избира дали техниката да бъде: 
•    С една или две оси;
•    Да нарязва или не сламата;
•    Да фолира или не;
•    С каква работна ширина да бъде предвид терена и потребностите. 
 
Виж още