Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Нови плугове

Намерени са 222 резултати на 12 страници
Плуговете се появяват непосредствено след зараждането на земеделието. Това земеделско сечиво се използва и до днес, но в много по-усъвършенствана форма. 


Видове плугове 

Те са три вида: 
  • Обикновен с отметателна дъска;
  • Обръщателен;
  • Риголвач.
Първият е най-масово използваният. При него почвата се обръща надясно. Вторият е снабден с ос, на която са монтирани плужни тела. Самият процес на оран се осъществява „совалковидно“. Едното плужно тяло се движи надясно, а другото – наляво. При третия вид обработката на почвата стига до 70 см дълбочина. Традиционно се използва с мощни трактори и служи на земеделските производители, които имат овощни градини и лозя. 

Плуговете се делят още на:
  • Навесни;
  • Полунавесни;
  • Олекотени.

Навесните са по-ново поколение и при тях не се налагат сложни маневри с трактора по време на работа. Позволяват да се оре и на двете страни. 
 

Море от предложения 

Съвременният пазар изобилства на все по-усъвършенствана селскостопанска техника, като тази тенденция е налице и при плуговете. Производителите всяка година пускат нови модели, които да удовлетворяват потребностите на всеки земеделец. Така разновидностите при този тип инвентар са многобройни, в зависимост от отглежданата култура, почвата, начина на обработка и т.н. 


При нас има всичко 

За да улесни фермерите, Tractor.bg има задача да предложи най-изгодните и актуални оферти за селскостопанска техника. В сайта ни има доставчици от цялата страна, които предлагат изобилие от модели – чисто нови и втора употреба. 
 

Купете за себе си още сега 

Влезте в Tractor.bg и разгледайте категориите с машини. Интуитивният дизайн на сайта предлага бързо ориентиране и откриване на желания продукт. Тук можете да научавате за появата на нови модели, да се информирате за цени и да ги проследявате във времето, изчаквайки най-изгодната. 

Запознайте се отблизо с по-детайлна информация за предлаганите продукти и вижте как работят – в сайта има илюстративен материал и видеа, за да бъдем максимално най-полезни. 

А ако откриете това, което ви трябва, позвънете директно на продавача. Предоставените контакти позволяват да осъществите мигновен контакт. 
 
Виж още
products|catBySlug