Нови продълбочители

Намерени са 107 резултати на 6 страници
Водният режим е важна част от процеса на отглеждане на земеделска продукция. Основен помощник на фермера за регулирането му е продълбочителят. С него може да се променят строежът и структурата на почвата и да се създават по-добри условия за поемането и задържането на влагата. Тук важна роля играе изборът на глави. 

Класическият продълбочител е оборудван с два реда режещи дискове със самопочистващ ефект. Те ефикасно облекчават работата на земеделския производител при обработката на почвата, а последната е от ключово значение за бъдещата реколта. 
 

Ползи и предимства

  • Дълбоко разрохват;
  • Интензивно смесват растителните отпадъци;
  • Разрушават уплътнените пластове;
  • Създават идеални условия за развитието на посевите; 
  • Оптимизират почвената аерация;
  • Цялостно възстановяват почвения профил;
  • Подобряват влагозапасяването и влагозадържането;
  • Съхраняват порьозната структура. 

Една от основните ползи на този селскостопански инвентар е, че руши съществуващата плужна пета. Практиката досега е показала, че е препоръчително на 4-5 години почвата да се обработва с продълбочители на около 50 см. 

Оптимизирането на аерацията на свой ред допринася за достъпа на достатъчно въздух, който е от значение за жизнените процеси в почвения слой. 

Ако планирате да купувате продълбочител, обърнете внимание на компактната конструкция и възможността за регулиране на дълбочината по време на работа. 
 

Най-актуалните оферти в интернет

Съвременният пазар на агротехника изобилства. На едно място в Tractor.bg сме събрали най-актуалните и най-търсените машини за селския отрасъл. Всеки ден може да откриете там промоции, нови и втора ръка модели, резервни части, както и да следите развитието на офертите и да научите повече за интересуващия ви инвентар.
 

Директен контакт с продавача

Освен това в Tractor.bg разполагате с пряк достъп до продавача. За ваше удобство сме предоставили контактите на всички фирми, които предлагат селскостопански машини и оборудване от цял свят. 

Позвънете и се информирайте за най-актуалните цени и модели. Не се колебайте да задавате допълнителни въпроси. Изборът на оптимална машина е предпоставка за следващия по-успешен сезон. 
 

Една стъпка по-близо до купувача

Всеки продавач на агротехника може да използва Tractor.bg като витрина на своите продукти. Още днес се регистрирайте и публикувайте своите най-добри оферти. Разгледайте опциите за повишаване на видимостта им. 
 
Виж още