Valtra в Стара Загора

Намерени са 1 резултати на 1 страници
Valtra e доказен лидер като производител и доставчик на услуги в страните от Скандинавия. През последните няколко години със завиден успех разширява присъствието си в Южна Америка. Техниката на марката се продава в над 75 страни в цял свят. 

За компанията работят 2 100 служители, като всяка година от заводите във Финландия и Бразилия излизат 24 000 трактора.

Историята
Valtra произвежда трактори от 1951 г.. Самата компания обаче е основана още през 19. век. Машините съчетават в себе си две традиции: финската Valmet и шведската Volvo BM, която представлява дъщерна компания на Eskilstuna Mekaniska Werkstad, основана от Теофрон Мунктел през 1832 г.

От момента на създаването си Valmet постоянно се е развивала и претърпява няколко промени, които касаят не само названието – от Valmet и ValtraValmet към Valtra. Паралелно се случват новъвъведения в продукцията и услугите. 

Ключов принцип на работа 
Непрестанното усъвършенстване на продуктовата линия, отговорното отношение към околната среда и грижа както за здравето и безопасността на фермерите, така и на служителите са едни от основните принципи на скандинавски бранд. 

Характеристики на тракторите на Valtra:
  • Надеждност;
  • Универсалност;
  • Дълговечност;
  • Скандинавско качество. 
Всяка машина се създава по индивидуална поръчка в съответствие с предпочитанията и потребностите на клиента и може да работи в суров климат и при тежки условия на експлоатация, гарантирайки максимална производителност. 

 
Виж още