Zanon в Враца

Намерени са 0 резултати на 1 страници

Zanon srl group е италианска компания със сериозно присъствие в сферата на производството на мулчери. В продуктовото й портфолио намира място широка гама агромашини и оборудване, които улесняват и ускоряват процесът на работа в селското стопанство:

 

-    Косачки;
-    Шредери;
-    Компресори;
-    Ножици за лозари и овощари.

 

История

 

Историята на Zanon стартира през 1964 г. В духа на онова време, Оливо Занон започва своята кариера в малка работилница, намираща се близо до дома му. След натрупване на ценен опит той  решава да развие собствен бизнес, който днес е в ръцете на трето поколение Занон.

 

Превъзходно качество

 

Агромашините на марката са проектирани така, че да предложат дългогодишна служба. Те се характеризират с адаптираност към потребностите на фермерите и надеждност.


Zanon Group инвестира сериозни средства в обучение на персонала и внедряване на най-добрите производствени практики и иновационни решения.

 

Дилърска мрежа

 

Марката е позната в над 40 страни в цял свят, като разполага с над 4000 дилъри.


В стандартното оборудване на мулчерите Zanon влизат шейни за регулиране на работната дълбочина, самопочистващ се валяк, механично странично движение, регулируемо обтягане на колана и др. Моделите на компанията могат да бъдат използвани за ред дейности – разчистване на терени, поляни, овощни градини, за горската промишленост и др.

 

Характерни особености:


•    Здрава стоманена рамка;
•    Електронно балансиран ротор;
•    Възможност за оборудване с ножове или чукове;
•    Агрегиране с трактор със средна мощ.


 

Виж още