Джи-Трак празнува 10 години с атрактивни подаръци за своите клиенти

Компанията е добре позната на родния пазар

Джи-Трак празнува 10 години с атрактивни подаръци за своите клиенти

През 2019 г. Джи-Трак ООД празнува 10 години на българския пазар. През годините фирмата се утвърди като надежден партньор на хиляди фермери в България за доставка на селскостопанска техника и резервни части. 

 

Джи-Трак е оторизиран дилър на Кубота, както и изключителен представител за България на марките Staltech и Akpil, които са добре познати с надеждните си дискови брани и плугове.

 

 

Освен тях, фирмата е представител за България и на марките Ozdoken, Sonmezler, Donder, OFAS и  ARAG, които са достигнали до над 1 500 клиенти.

 

Джи-Трак има два търговско-сервизни центъра – във Велико Търново и в Бяла Слатина. 

 

Едно от основните направления в дейността на компанията е прецизното земеделие, като експертите от Джи-Трак продължават да развиват още по-енергично този сегмент, чрез предлагане и внедряване в стопанствата на системи за автономно управление на тракторите, тип „авто-пилот“ и иновативни системи за пръскане, с електронно управление на всяка дюза.

 

 

„Технологиите и процесите в селското стопанство се развиват с изключителни темпове и фермерите в България имат все по-високи изисквания и нужди за модернизиране на своите стопанства. Точно заради това и ние се стремим да отговаряме на техните потребности“, споделят пред Трактор.БГ управителите на фирмата. 

 

За своята 10-годишна история, сервизът, гаранционната и извънгаранционна поддръжка на техниката, винаги са били изключителен приоритет за Джи-Трак. 

 

По случай 10 години от създаването на компанията, Джи-Трак ООД предлага на своите клиенти супер атрактивно предложение – тарктор Kubota М5 091, 95 к.с. на цена 76 000 лв без ДДС, и подарък косачка и сеносъбирач или пръскачка. 

 

За контакти: В. Търново – 0878 249 373
                       Бяла Слатина – 0879 593 471