10 години Ири Трейд и Deutz-Fahr в България

10 години Ири Трейд и Deutz-Fahr в България
Ири Трейд и Deutz-Fahr празнуват 10-годишното си партньорство в България. В разгара на сезона компанията лидер на пазара на земеделска техника предлага невероятни отстъпки на своите клиенти.
 
Ири Трейд и Deutz-Fahr са близо до вас вече 10 години, посветени на модерното земеделие. Deutz-Fahr е добре позната марка на родния пазар, предпочитана от земеделските производители и припозната със своите високопродуктивни и качествени машини. Компанията е една от водещите производители на самоходна техника за селското стопанство, а по данни на Министерството на земеделието и храните (МЗХ) за 2016 г., марката заема едно от челните места по регистрирана нова техника на родния пазар.
 
 
Екипът на Ири Трейд е подготвил 10 месеца, изпълнени с много изненади. В разгара на кампанията, специалистите от Ири Трейд разбират нуждите на земеделците и ползата от навременното обезпечаване с качествена техника. Затова на всяко 10-то число от месеца, всеки, който посети 10-те търговски бази на компанията в страна, ще получи 10 процента отстъпка при всяка покупка.
 
 
Търговските комплекси на Ири Трейд се намират в градовете Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен, Стара Загора, Силистра и Кюстендил. В сервизните центрове работят над 65 специалисти, които преминават периодични квалификационни курсове във фирмите производители на техниката. Ири Трейд предлага във всичките си центрове пълно сервизно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника.
 
Ири Трейд и Deutz-Fahr - с тях винаги печелите!
 
 
Повече за цялото портфолио с машини на Ири Трейд, може да намерите на тел. 0700 10 445 или на http://iritrade.com
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!