Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

10% сезонна отстъпка за всички ремаркета Pronar обяви фирма Бултрекс

10% сезонна отстъпка за всички ремаркета Pronar обяви фирма Бултрекс

Фирма Бултрекс, изключителен представител за България на полската фирма „Pronar”, обяви сезонна отстъпка от 10%  за всички модели ремаркета с марката Pronar, считано от 10 юни 2009 г.

Освен стандартните ремаркета, предназначени за зърнено-житни култури, заводът Pronar произвежда специализирани ремаркета за превоз на кореноплодни, рулонни бали, животни, строителни материали, контейнеровози, както и тороразхвърлящи ремаркета.

В момента компанията предлага 1- и 2-осови ремаркета с тристанно разтоварване. Ремаркетата на Pronar са както в малкия клас (2-5 тона), така и в средния (6-10 тона), и високия клас (12-24 тона).

Промоцията ще продължи до 10 юли 2009 г.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug