Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

150 комбайна са продали Бултрекс за 2 години и половина

150 комбайна са продали Бултрекс за 2 години и половина
Руската компания за комбайни - “Ростелмаш” е увеличила дела си на българския пазар от 41 на 49 % за десет месеца. На среща на ръководството на руската компания с представителството й в България – “Бултрекс” е отчетен ръст от 8% за последните 10 месеца. Директорът на дилърския център на “Ростелмаш” в България “Бултрекс” - Иван Попов посети централата на руската компания, където бяха обсъдени постигнатите до момента резултати и набелязани насоки за партньорство за следващия селскостопански сезон – 2007 – 2008 година. 

Броят нови комбайни, доставени в България за тези десет месеца, е 29, очаква се в близките дни да бъдат изпратени още пет комбайна. Общо от 2004 година насам броят на внесените руски комбайни е около 150. “Бултрекс” очаква повишен интерес към машините за прибиране на реколтата и на предстоящото изложение в Добрич от 28 август до 1 септември.

По думите на Иван Попов, комбайните на “Ростелмаш”по своите технически параметри не отстъпват на западните, а по цена са далеч по-атрактивни за земеделските производители. 

Към момента продажбите на ДОН 1500 и Вектор са приблизително 50 към 50% на родния пазар. Повишен интерес българските зърнопроизводители проявяват към най-новия модел на Ростсельмаш - ACROS 530, който официално ще бъде представен по време на селскостопанското изложение в Добрич идната седмица.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug