Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

AGCO/Fendt увеличи персонала си с над 150 специалисти

AGCO/Fendt увеличи персонала си с над 150 специалисти

Производителят на трактори и комбайни Fendt, част от концерна AGCO увеличи екипа си с още 152-ма специалисти. Те вече са се доказали при работата си за AGCO/Fendt, но до мемиента са работи на нещатни позиции или на временни договори.

„Целта ни е през тази година да произведем 18 000 трактора – повече от когато и да било, коментира Питър Джоузеф (Peter-Josef Paffen), председател на Борда на директорите на  AGCO/Fendt.

За да постигнем целта си , ние сенуждаем от силно мотивирани и висококвалифицирани служители. Ето защо за нас е важно да предложим постоянни договори и дългорочна перспектива за развитие“, допълни още той.

Специалистите работят в различни сфери - като например монтаж, производство или логистика. "Логистиката е решаваща за реализирането на модерните и ефективни машини, които предлагаме, каза Хубертус Кьон (Hubertus Köhne),  директор Производство в AGCO / Fendt.

Работим навременно и последователно. Това означава, че всички части и модули  трябва да бъдат доставени и монтирани в срок и в правилната последователност. Този тип ефективно производство изисква изключителна и точна логистика. Още по-щастлив съм, че ние сме в състояние да вземе отлични служители в тази област като им осигуряваме постоянни работни места", каза още  Хубертус Кьон.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug