AGCO/Fendt увеличи персонала си с над 150 специалисти

AGCO/Fendt увеличи персонала си с над 150 специалисти

Производителят на трактори и комбайни Fendt, част от концерна AGCO увеличи екипа си с още 152-ма специалисти. Те вече са се доказали при работата си за AGCO/Fendt, но до мемиента са работи на нещатни позиции или на временни договори.

„Целта ни е през тази година да произведем 18 000 трактора – повече от когато и да било, коментира Питър Джоузеф (Peter-Josef Paffen), председател на Борда на директорите на  AGCO/Fendt.

За да постигнем целта си , ние сенуждаем от силно мотивирани и висококвалифицирани служители. Ето защо за нас е важно да предложим постоянни договори и дългорочна перспектива за развитие“, допълни още той.

Специалистите работят в различни сфери - като например монтаж, производство или логистика. "Логистиката е решаваща за реализирането на модерните и ефективни машини, които предлагаме, каза Хубертус Кьон (Hubertus Köhne),  директор Производство в AGCO / Fendt.

Работим навременно и последователно. Това означава, че всички части и модули  трябва да бъдат доставени и монтирани в срок и в правилната последователност. Този тип ефективно производство изисква изключителна и точна логистика. Още по-щастлив съм, че ние сме в състояние да вземе отлични служители в тази област като им осигуряваме постоянни работни места", каза още  Хубертус Кьон.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!