Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger

  • 05.03.2012 09:52
  • 1363
  • 0
AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger

 

 

Американската корпорация AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger.

 

 

Първата подобна серия комбайни Challenger оцветени в червено, вместо в традиционните жълти нюанси, бяха пунсати при джоинт внечър производство през 2009-а година между AGCO и руската компания NEFAZ. Червените комбайни Challenger бяха на базата на модела 647.

 

 

В момента комбайните Challenger, Massey Ferguson, Fendt и Laverda се произвеждат в завода на AGCO в Бреганце, Италия, който отскоро е собственост на американската корпорация.

 

 

Заводът на AGCO в Италия е един от най-модерните за производството на комбайни в Европа. Сериозен отличителен белег е това, че тук се произвеждат всички нужни компоненти - от парче метал, и на практика няма внос на най-важните компоненти при производството на комбайни от подизпълнители. По този начин от AGCO имат възможността да държат контрола на качеството здраво в своите ръце.

 

В завода в Северна Италия, oсвен всички модели Laverda се произвеждат комбайни FENDT, Massey Ferguson, Challenger  от средния клас. Те са предназначени за пазара в Европа, Африка и Близкия Изток.

 

FENDT-Laverda

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug