Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger

AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger

 

 

Американската корпорация AGCO пусна на пазара червени зърнокомбайни Challenger.

 

 

Първата подобна серия комбайни Challenger оцветени в червено, вместо в традиционните жълти нюанси, бяха пунсати при джоинт внечър производство през 2009-а година между AGCO и руската компания NEFAZ. Червените комбайни Challenger бяха на базата на модела 647.

 

 

В момента комбайните Challenger, Massey Ferguson, Fendt и Laverda се произвеждат в завода на AGCO в Бреганце, Италия, който отскоро е собственост на американската корпорация.

 

 

Заводът на AGCO в Италия е един от най-модерните за производството на комбайни в Европа. Сериозен отличителен белег е това, че тук се произвеждат всички нужни компоненти - от парче метал, и на практика няма внос на най-важните компоненти при производството на комбайни от подизпълнители. По този начин от AGCO имат възможността да държат контрола на качеството здраво в своите ръце.

 

В завода в Северна Италия, oсвен всички модели Laverda се произвеждат комбайни FENDT, Massey Ferguson, Challenger  от средния клас. Те са предназначени за пазара в Европа, Африка и Близкия Изток.

 

FENDT-Laverda

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug