Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АГРА 2014 се открива днес в Пловдивски панаир

 АГРА 2014 се открива днес в Пловдивски панаир

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще открие днес от 11.30 часа Международната селскостопанска изложба АГРА 2014.

Изложители от 22 държави ще участват в АГРА 2014, която ще се проведе от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив. Форумът ще демонстрира нови технологии, машини и инвентар за растениевъдството и животновъдството, семена и посадъчен материал, средства за растителна защита, опаковки и опаковъчна техника, финансови и консултантски услуги, постиженията на научните институти от Селскостопанската академия. Засилен е и интересът на чуждестранни организации към изложението.

Държавната подкрепа за фермерите е водеща тема в съпътстващата програма на АГРА 2014. Аграрната политика и законодателство, финансирането и достъпът до фондовете на Европейския съюз, развитието на дребните стопанства са във фокуса на няколко делови събития.

Най-новите тенденции и последните иновации в земеделската техника ще бъдат представени на АГРА от Тайтън Машинъри България АД, Агроскай, НИК, ИнтерАгри, Сатнет, СД Драганови, Универсал НВГ, Харвесто Агротрейд, ЕТ Статев, АгроИн ООД, Кооперация Китка и др.

Очакват се над 30 000 посетители – предимно собственици на фирми, мениджъри и специалисти, от страната и чужбина.

Първото международно специализирано изложение АпиБългария, обхващащо всички аспекти на пчеларството, ще се проведе от 4 до 8 март в Пловдив. Събитието съвпада по време с провеждането на селскостопанското изложение АГРА. Целта на АпиБългария е да се превърне във форум за изява на всички участници пчелари, фирми и организации от бранша


Прогнозира се ръст и на участниците в Специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра”, тъй като тя стана фаворит на посетителите специалисти. Техните интереси са насочени и към секторите „Растениевъдство”, „Селскостопански машини и инвентар”, „Агрохимикали и торове”, „Научна дейност и разработки”, „Животновъдтво”, „Лозов посадъчен материал”, „Ветеринарна медицина”.

АГРА 2014 ще се проведе под патронажа на минисъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug