Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АГРА 2015: Фермерите ще могат да видят пълната гама японски трактори ISEKI

АГРА 2015: Фермерите ще могат да видят пълната гама японски трактори ISEKI

АГРА 2015

Супер промоционални цени, участие по евро-проекти и леснодостъпен лизинг с минимална лихва на нови японски трактори ISEKI пуска на АГРА 2015, фирма Сатнет - официален вносител на престижната марка трактори. ISEKI са един от водещите японски брандове трактори, който заема все по-сериозни пазарни позиции в Европа, особенно в страни като Германия, Франция, а от няколко години и в България.


По време на селскостопанското изложение АГРА 2015, което започва утре в Пловдив и ще продължи до 8-и Март, фермерите ще могат да получат специални промо-оферти за нови модели трактори ISEKI. Машините могат да се купят в комплектация с прикачни и навесни пръскачки, машини за зеленчукопроизводство, почвоощбрабoтваща техника - плугове, култиватори, дискови брани, както и специализиран прикачен инвентар.


Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени по линия на новата Програма за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020) със субсидия от 50 до 90%, в зависимост от инвестиционния проект. Предлагат се и различни опции за лизинг с изключително ниска лихва и опция за обратно изкупуване.

 

Престижната марка трактори ISEKI се предлага в мощностния диапазон от 25 до 101 к.с. Налични са универсални модели трактори, както и специализирани трактори за лозаро-овощарството, зеленчукопроизводството и работата в животновъдни ферми.


Интересен и важен факт е, че всички нови модели трактори ISEKI от по-високия мощностен диапазон са с двигатели AGCO - Световен лидер в производството на агрегати за селскостопанска техника! Компактните серии трактори ISEKI са оборудвани с изключително икономични и здрави двигатели, разработка на самата японска корпорация. Кабините са пълни с много екстри и всички съвременни иновации в тракторостроенето.


Поради изключително силният интерес и ограничените количества, фермерите могат да заявят персонална среща и специална промо оферта на АГРА 2015 на тел. : 0888 666 000

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug