Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АГРА ще събере хората от агробизнеса

АГРА ще събере хората от агробизнеса

www.tractor.bg

Българските фермери, а също и всички работещи в сферата на селскостопанската техника, вече трескаво се подготвят за участието си в поредното специализирано международно изложение за селско стопанство - АГРА, която ще се проведе от 20-и до 24-и Февруари в Пловдивския панаир.


Международната изложба за селско стопанство АГРА 2007 ще бъде по-мащабна от миналогодишната, която вече беше обявена за рекордна, съобщиха от централата на Пловдивския панаир. АГРА ще представи най-новото в областта на земеделието.

Българско участие ще има пък на агро изложението SIMA 2007 в Париж, което ще се проведе от 4-и до 8-и Март.  От там заявяват, че местните участници тази година ще са с 37 % повече, а чуждите с 41% от предходната; посетителите чужденци пък се очаква да бъдат с 104 % повече от 2006 г.!!! 

 


Claas ще вземе златен медал за иновационната система внедрена  в балопресата "QUADRANT 3400 EURO" 

 


 

 

 

 

 

 

John Deere пък ще вземе златен медал за серията си I Tech - компютъризирана менъджмент система за работните процеси
Sulky Burel вземат златното отличие за високотехнологичната торачка Sulky DPX оборудвана със система DGPS Ecovision, позволяваща прецизно торене следено от сателит и съобразено с полевата карта и предходните резултати от изминали години.


Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug