Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

AgriGate Media, собственик на Трактор.БГ - отново е лидер по читателска аудитория в сектора

AgriGate Media, собственик на Трактор.БГ - отново е лидер по читателска аудитория в сектора

Групата специализирани селскостопански сайтове на AgriGate Media стартираха 2014-а година със забележителни резултати по отношение на достигнатата читателска аудитория. За това допринесоха поредицата от ексклузивни новини, интервюта, видео-репортажи и отразявания на събития, където присъстваха единствено наши журналисти.

 

Абсолютен лидер по читателска аудитория сред аграрните сайтове в България по данните на международната одиторска агенция GEMIUS през Януари 2014 е www.fermer.bg - с реализирани 102 339 уникални IP адреса; 489 827 посещения и 3 043 767 показвания на страниците. Средният брой страници, които всеки посетител е разгледал е 29,74, а средното време на престой на посетител е 32 мин и 33 сек.

 

Специализираният портал за селскостопанска техника www.tractor.bg отново е лидер по брой разгледани страници на посетител : 51,37 , а общият брой разгледани страници при търсене на агротехника, четене на новини и съдържание в Трактор.БГ за Януари 2014 е : 1 500 271.

 

По данните на Gemius за Януари, ръст отбелязва и най-динамично развиващият се сайт за безплатни агро-обяви в България - www.agropazar.bg , с реализирани 417 231 импресии на страниците при 22 447 уникални IP адреса и 55 782 посещения за месеца.

 

Аграрната енциклопедия с множество селскостопански съвети за отглеждане на зърно, овошки, зеленчуци, животни и т.н. - www.agronet.bg заема 2-о място в България по брой на читателската аудитория. Сайтът се нарежда след Фермер.БГ с достигнати 66 213 уникални IP адреса за Януари и над 386 000 отваряния на страниците.

 

ВИЖТЕ ПЪЛНИ СТАТИЧСТИЧЕСКИ ДАННИ НА ОДИТОРСКАТА КОМПАНИЯ GEMIUS :

Документи за сваляне :
Размер Тип
Аудитория - агро сайтове България, Януари 2014 176 Kb

 

Статистики читателска аудитория - Фермер.БГ - AgriGate Media

 

статистика читателска аудитория агро сайтове Януари 2014

  

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug