Agritechnica в Хановер – най-голямото селскостопанско изложение на годината

Agritechnica в Хановер – най-голямото селскостопанско изложение на годината

Тазгодишното издание на Agritechnica шоу - най-големото селскостопанско изложение в света – ще се проведе в Хановер, Германия, от 10 до 14 ноември. Ако искате да видите какво е най-новото в света на селскостопанската техника, това е точното място.

Какво представлява събитието?
 - Agritechnica включва 2000 изложители, които ще покажат своите машини в 18 зали (плюс една открита площадка) на обща площ 32 хектара (80 декара).
 - Ще бъдат изложени всякаквъв вид селскостопанска техника, а освен това ще има и специална зала, посветен изцяло на биоенергия.
 - Има  пътеводител за продукти, който много ще ви улесни – можете  да напишете, например, тороразпръсквачки и ще видите кои са фирмите, които предлагат този продукт.

Кога ще се проведе изложението?
 - Селскостопанското изложение ще се проведе от 10 до 14 ноември.
 - Работното време е от 9 до 18 часа

Къде ще се проведе изложението?
 - Messegelände, 30521 Hanover, Germany

Как да стигнете до там?
 - Полети: София-Прага-Хановер; София-Париж-Хановер; София-Цюрих-Хановер.
 - Ако не разполагате с време сами да организирате пътуването си,  можете да се свържете с Agricultural Travel Bureau на телефон 01636 705 612.
  - Пътуване с автомобил? Според официалния сайт на Agritechnica ще ви отнеме 6.5 часа пътуване от Calais до Хановер (разстояние около 400 мили). Информация можете да получите и като въведете в GPS навигацията си – местоположение Agritechnica.

За повече информация?

Официалният сайт на Agritechnica: www.agritechnica.com

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!