Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Agritechnica в Хановер – най-голямото селскостопанско изложение на годината

Agritechnica в Хановер – най-голямото селскостопанско изложение на годината

снимка: www.tractor.bg

Тазгодишното издание на Agritechnica шоу - най-големото селскостопанско изложение в света – ще се проведе в Хановер, Германия, от 10 до 14 ноември. Ако искате да видите какво е най-новото в света на селскостопанската техника, това е точното място.

Какво представлява събитието?
 - Agritechnica включва 2000 изложители, които ще покажат своите машини в 18 зали (плюс една открита площадка) на обща площ 32 хектара (80 декара).
 - Ще бъдат изложени всякаквъв вид селскостопанска техника, а освен това ще има и специална зала, посветен изцяло на биоенергия.
 - Има  пътеводител за продукти, който много ще ви улесни – можете  да напишете, например, тороразпръсквачки и ще видите кои са фирмите, които предлагат този продукт.

Кога ще се проведе изложението?
 - Селскостопанското изложение ще се проведе от 10 до 14 ноември.
 - Работното време е от 9 до 18 часа

Къде ще се проведе изложението?
 - Messegelände, 30521 Hanover, Germany

Как да стигнете до там?
 - Полети: София-Прага-Хановер; София-Париж-Хановер; София-Цюрих-Хановер.
 - Ако не разполагате с време сами да организирате пътуването си,  можете да се свържете с Agricultural Travel Bureau на телефон 01636 705 612.
  - Пътуване с автомобил? Според официалния сайт на Agritechnica ще ви отнеме 6.5 часа пътуване от Calais до Хановер (разстояние около 400 мили). Информация можете да получите и като въведете в GPS навигацията си – местоположение Agritechnica.

За повече информация?

Официалният сайт на Agritechnica: www.agritechnica.com

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug