Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агритехника 2013: CLAAS с отличие за онлайн симулатор за управление на комбайни и трактори

Агритехника 2013: CLAAS с отличие за онлайн симулатор за управление на комбайни и трактори

CLAAS е награден със Златен медал за за иновации на Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2013, което ще се проведе в Хановер, Германия от 10-и до 16-и ноември. Отличието е за новия онлайн симулатор за управление на трактори и комбайни CLAAS.

Той е разработен главно за целите на обучението и за обучение на оператори на машините. Това означава, че потребителите могат да бъдат обучени как да работят с машината онлайн чрез компютър, по всяко време и от всяко място.

Потребителите могат удобно да бъдат снабдени с онлайн, евтин и достъпен начин за обучение и тренинг как да работят с тракторите и комбайните CLAAS, като по този начин увеличат производителността си в практиката.

Симулаторът работи с виртуален модел на различните компоненти на всяка машина и модел, който се основава на данните, събрани в продължение на няколко години при различни условия.

Работа с CEBIS терминала, терминала с бутоните и лоста за контрол на скоростта са точно отразени на екрана на компютъра и симулирани чрез щракване и плъзгане на компютърната мишка.

Премиерата на отличения със Златен медал симулатор, CLAAS ще направи на Agritechnica 2013 при работа с комбайн.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug