Агритехника 2013: CLAAS с отличие за онлайн симулатор за управление на комбайни и трактори

Агритехника 2013: CLAAS с отличие за онлайн симулатор за управление на комбайни и трактори

CLAAS е награден със Златен медал за за иновации на Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2013, което ще се проведе в Хановер, Германия от 10-и до 16-и ноември. Отличието е за новия онлайн симулатор за управление на трактори и комбайни CLAAS.

Той е разработен главно за целите на обучението и за обучение на оператори на машините. Това означава, че потребителите могат да бъдат обучени как да работят с машината онлайн чрез компютър, по всяко време и от всяко място.

Потребителите могат удобно да бъдат снабдени с онлайн, евтин и достъпен начин за обучение и тренинг как да работят с тракторите и комбайните CLAAS, като по този начин увеличат производителността си в практиката.

Симулаторът работи с виртуален модел на различните компоненти на всяка машина и модел, който се основава на данните, събрани в продължение на няколко години при различни условия.

Работа с CEBIS терминала, терминала с бутоните и лоста за контрол на скоростта са точно отразени на екрана на компютъра и симулирани чрез щракване и плъзгане на компютърната мишка.

Премиерата на отличения със Златен медал симулатор, CLAAS ще направи на Agritechnica 2013 при работа с комбайн.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!