Агритехника в Хановер с рекорден брой фирми

  • 1013
  • 0
  • Новини
Агритехника в Хановер с рекорден брой фирми

В тазгодишното изложение за селскостопанска техника - Agritechnica в Хановер, което е най-голямото в света ще вземат участие 2100 фирми от 36 страни. Agritechnica 2007 ще се проведе от 13-17 Ноември, като традиционно ще присъстват и почти всички български фирми, които се занимават с внос и търговия на селскостопански машини.

Организатор на изложението е Гермаското Селскостопанско Общество, като от там отбелязват, че за 2 години ръстът на изложителите е скочил с 39%. Представянето на фирмите тази година ще бъде в 16 зали, които могат да се обиколят спокойно средно за минимум 3 от панаирните дни. Най-много тази година ще бъдат представени над 755 Италинаски, Холандски, Германски, Турски, Испански, Английски и Китайски фирми.  Също така ще участват и 13 полски, 18 чешки и 13 руски производители на трактори и селскостопански инвентар.

Фокус на изложението тази година ще бъдат високотехнологичнит  нововъведения в селскостопанското машиностроене и т.нар. "Биоенергиен център" в една от палатите на изложението. По време на дните на панаира ще има богата програма с форуми и семинари в областта на земеделската техника, като организаторите съобщават, че е осигурен превод на над 30 езика, вкл.български.