Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агритехника в Хановер с рекорден брой фирми

Агритехника в Хановер с рекорден брой фирми

В тазгодишното изложение за селскостопанска техника - Agritechnica в Хановер, което е най-голямото в света ще вземат участие 2100 фирми от 36 страни. Agritechnica 2007 ще се проведе от 13-17 Ноември, като традиционно ще присъстват и почти всички български фирми, които се занимават с внос и търговия на селскостопански машини.

Организатор на изложението е Гермаското Селскостопанско Общество, като от там отбелязват, че за 2 години ръстът на изложителите е скочил с 39%. Представянето на фирмите тази година ще бъде в 16 зали, които могат да се обиколят спокойно средно за минимум 3 от панаирните дни. Най-много тази година ще бъдат представени над 755 Италинаски, Холандски, Германски, Турски, Испански, Английски и Китайски фирми.  Също така ще участват и 13 полски, 18 чешки и 13 руски производители на трактори и селскостопански инвентар.

Фокус на изложението тази година ще бъдат високотехнологичнит  нововъведения в селскостопанското машиностроене и т.нар. "Биоенергиен център" в една от палатите на изложението. По време на дните на панаира ще има богата програма с форуми и семинари в областта на земеделската техника, като организаторите съобщават, че е осигурен превод на над 30 езика, вкл.български.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug