Агритоп е по-близо до фермерите с нов търговско-сервизен център в Долни Дъбник

Агритоп е по-близо до фермерите с нов търговско-сервизен център в Долни Дъбник
По случай своята 15-та годишнина, фирма „Агритоп“ откри най-новия си търговски център.  Впечатляващата сграда разполага с шоурум, голяма складова част и зала за обучения, и се намира в град Долни Дъбник, област Плевен.
 
Над 300 фермери, гости, приятели, дългогодишни клиенти и партньори на „Агритоп“ станаха част от грандиозното събитие. Своите поздравления оправиха кметът на град Долни Дъбник, Борислав Станимиров, председателят на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов и председателят на Националния съюз на говедовъдите в България (НСГБ) Димитър Зоров.
 
 
Празничната програма продължи с отслужване на тържествен водосвет от отец Антоний, а лентата на новооткрития център прерязаха Николай Стефчов, Мария Делиева, Венцислав Върбанов и Борислав Станимиров.
 
„Отварянето на този търговски център е изключително важна и голяма стъпка за нас. Надявам се тя да поведе нас и немалка част от сектора в по-добра посока - да инвестираме всички по-разумно“, каза Николай Стефчов, управител на Агритоп пред Фермер.БГ.
 
 
Търговско-сервизният център разполага с външна изложбена площ, шоурум с офиси и голяма складова база. Професионална подкрепа земеделците могат да получат и в другите центрове на компанията, в градовете Стара Загора, Плевен, София, Русе и Монтана. 
 
 
„Агритоп“ е официален вносител на марките DeLaval, Weidemann, Joskin, Riela, Tomas Fritsche и Budissa Bag. По повод откриването на центъра приветствие отправиха всички бизнес партньори на компанията. Ето какво казаха някои от тях пред Фермер.БГ.
 
„Прекрасно е да се види какво направиха „Агритоп“ през последните няколко месеца. Новият търговско-сервизен център изглежда страхотно. Компанията може да се похвали с чудесни партньорства и вече има къде да покаже всички качествени машини и съоръжения. Прекрасно е да се види как те непрекъснато израстват през последните 15 години“, сподели Михаел Франке, регионален мениджър на Weidemann в Източна Европа.
 
„Искам да поздравя „Агритоп“ с отварянето на новия търговски център в Долни Дъбник. По този начин фирмата доказа още един път, че е номер едно в България. Почеркът, с който е известна компанията е  последователно изграждане и надграждане“, каза Томас Фритше, немски експерт и консултант по проектиране и оборудване на животновъдни стопанства.
 
 
Повече информация може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар