Агритоп е по-близо до фермерите с нов търговско-сервизен център в Долни Дъбник

Впечатляващата сграда разполага с шоурум, голяма складова част и зала за обучения

Агритоп е по-близо до фермерите с нов търговско-сервизен център в Долни Дъбник
По случай своята 15-та годишнина, фирма „Агритоп“ реализира поредната си инвестиция, за да бъде близо до българските стопани и винаги на разположение на своите клиенти. Компанията откри най-новия си търговски център. Впечатляващата сграда разполага с шоурум, голяма складова част и зала за обучения, и се намира в град Долни Дъбник, област Плевен.
 
 
„Тази стъпка е продиктувана от цялостното развитие на фирма „Агритоп“. Развитие, което за нас е последователно постигане на основните ценности в бизнеса – упорита работа за оправдаване доверието на клиента“. С тези думи Николай Стефчов, управител на компанията даде старт на официалната част от програмата.
 
 
Над 300 фермери, гости, приятели, дългогодишни клиенти и партньори на „Агритоп“ станаха част от грандиозното събитие. Своите поздравления оправиха кметът на град Долни Дъбник, Борислав Станимиров, председателят на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов и председателят на Националния съюз на говедовъдите в България (НСГБ) Димитър Зоров.
 
 
„С избора си тук да се направи тази база, г-н Стефчов удари джакпота и времето ще го докаже. Също така искам да поздравя него и неговия екип за усилията, които полагат в България животновъдството да стане по-модерно, по-ефективно и по-доходоносно“, каза Венцислав Върбанов и връчи грамота на „Агритоп“ за принос за модернизиране на българското животновъдство в България.
 
„Агритоп“ извървяха правилния път на развитие. А какъв е той? Следящ необходимостите и нуждите на фермерите в сектор „Животновъдство“, допълни Димитър Зоров.
 
 
Празничната програма продължи с отслужване на тържествен водосвет от отец Антоний, а лентата на новооткрития център прерязаха Николай Стефчов, Мария Делиева, Венцислав Върбанов и Борислав Станимиров.
 
„Отварянето на този търговски център е изключителна важна и голяма стъпка за нас. Надявам се тя да поведе нас и немалка част от сектора в по-добра посока - да инвестираме всички по-разумно“, каза Николай Стефчов, управител на Агритоп пред Фермер.БГ.
 
Търговско-сервизният център разполага с външна изложбена площ, шоурум с офиси и голяма складова база. Професионална подкрепа земеделците могат да получат и в другите центрове на компанията, в градовете Стара Загора, Плевен, София, Русе и Монтана. Управителят на „Агритоп“ отправи заявка за бъдещо развитие на сервизната част в района на Русе, Бургас и Добрич.
 
 
„Агритоп“ е официален вносител на марките DeLaval, Weidemann, Joskin, Riela, Tomas Fritsche и Budissa Bag. По повод откриването на центъра приветствие отправиха всички бизнес партньори на компанията. Ето емоциите, които успя да улови камерата на Фермер.БГ.
 
„Това е много щастлив ден, както за „Агритоп“, така и за нас. Компанията е много продуктивна. Убедих се, че те могат да направят всичко – от малки помещения до фрапиращо големи и модерни ферми. Смятам, че заедно с тях представяме успешният модел. Този, който наистина работи, затова как да фермерите да имат качествено оборудване във фермата, което да им спести много време и средства“, изтъкна Едит Гергили, директор продажби за Централна Европа в DeLaval.
 
„Прекрасно е да се види какво направиха „Агритоп“ през последните няколко месеца. Новият търговско-сервизен център изглежда страхотно. Компанията може да се похвали с чудесни партньорства и вече има къде да покаже всички качествени машини и съоръжения. Прекрасно е да се види как те непрекъснато израстват през последните 15 години“, каза Михаел Франке, регионален мениджър на Weidemann в Източна Европа.
 
 
“Центърът е впечатляващ. Това е една прекрасна стъпка напред за „Агритоп“. С компанията работим вече 11 години и партньорството ни продължава да бъде много успешно и стабилно“, сподели Том Годет, търговски мениджър за България на JOSKIN.
 
“Много сме щастливи да работим с „Агритоп“, защото те са изключителни професионалисти, които непрекъснато търсят възможност да получат повече знания и да бъдат по-успешни. Това непременно рефлектира и върху фермерите. Знанието те прави успешен на пазара и в бизнеса. Горди сме да бъдем част от успешния екип на Агритоп“, категоричен е Клаус Кункемюлер, мениджър продажби в Riela.
 
„Искам да поздравя „Агритоп“ с отварянето на новия търговски център в Долни Дъбник. По този начин фирмата доказа още един път, че е номер едно в България. Почеркът, с който е известна компанията е  последователно изграждане и надграждане“, каза Томас Фритше, немски експерт и консултант по проектиране и оборудване на животновъдни стопанства.
 
На празника не липсваха и доволни клиенти. Алексадър Енчев е фермер от Пловдивско. С компанията работи успешно над 10 години.
 
„С Агритоп сме партньори от 2006 г. Първият проект, който направих по САПАРД беше изпълнен с тях – доилна зала De Laval. До момента продължаваме да сме партньори и след това сме взели още много неща в годините. Центърът е прекрасен. Мога да им пожелая още дълги години да работят в същия дух, да се развиват и да помагат и на нас, и ние да се развиваме“, сподели дългогодишният клиент на компанията.
 
Повече информация може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар