Агритоп отново доказа, че е верният партньор на животновъдите

Агритоп отново доказа, че е верният партньор на животновъдите
„Агритоп“ отново застана зад българското животновъдство и доказа, че е довереният партньор на родните фермери. Компанията бе официален партньор на първият по рода си форум за месодайно говедовъдство у нас – Стекспо 2017, организиран от Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България (АРМПГБ).
 
Форумът бе разделен на две части. В първият ден от проявата в Сливен, Томас Фритше, немски експерт и консултант по проектиране и оборудване на животновъдни стопанства, запозна присъстващите с правилното оборудване на съвременната месодайна ферма. 
Той е дългогодишен партньор на фирма Агритоп и е консултирал голяма част от реализираните ферми на фирмата.
 
 
По време на лекцията Томас Фритше направи сравнения между изградени проекти в България и Германия и даде ценни съвети на фермерите за управление на техните стопанства, за това как да се проектира и оборудва една ферма, за да може тя да е максимално производителна, да се намали човешкия фактор и да се скъси времето на процесите в месодайните обекти.
 
“От моя личен опит знам, че при фермите за месодайни породи говеда е добре постелята да бъде сламена. В постройката да има две торови пътеки, които да се чистят ежедневно, както и една хранителна по средата на обора. Вкарването на свеж въздух също е от изключително значние, тъй като ако не го правим въздухът ще бъде топъл и влажен и така няма да получим нито мляко, нито месо, нито здраве. Относно инженеринг дейността, Агритоп предлага не просто продукт, а внедрява технологии, които правят работата във фермата по-лесна и по-ефективна”, обясни Томас Фритше.
 
Михаел Франке, регионален мениджър на Weidemann в Източна Европа, също изнесе презентация. Той представи предимствата на немските товарачи в животновъдството, в които по-късно фермерите се убедиха на терен. 
 
 
Регионалният мениджър на Weidemann акцентира в презентацията на немското качество на товарачите, лесната употрреба за операторите, икономията на гориво и несравнимата маневреност на всеки един товарач с марката Weidemann.
 
„По мое мнение всеки животновъд в България трябва да има поне един Weidemann, защото освен огромния набор от много и качествени машини, те перфектно се вписват в животновъдните ферми от всякакъв тип, вид и големина. Не трябва да забравяме и богатата гама от допълнения, които предлагаме за машините, с цел още по-бърза и оптимизирана работа в стопанствата. Изключително икономични, тихи, бързи, надеждни – това са машините с марката Weidemann“, каза Михаел Франке.
 
Пред редица фермери „Агритоп“ демонстрира уменията на добре познатия телехендлер Weidemann 4512, който остава ненадминатият помощник в животновъдните ферми. Почистване на обора, преместване на бали, разтилане на сено, това са само част от операциите, които този телехедлер върши с невероятна лекота и бързина. Неговият радиус на завиване от 821 см и височина на повдигане над 4 метра, го правят не просто практичен, а изключително удобен.
 
 
Още два модела с марката Weidemann, готови да разбият всички предразсъдъци на животновъдите, бяха представени По време на изложението СТЕКСПО 2017.
 
Мини челен товарач Weidemann 1260, който се  се отличава с компактен дизайн и многофункционалност. Той има нисък център на тежестта и прецизен радиус на завиване. Weidemann 1260 се представя отлично при работата в сгради и тесни помещения.
 
 
Най-големият представител по време на изложението бе Weidemann T6027. Tой постига товароподемност от 2.7 тона при височина от 6 метра. Телехендлерът е изключително гъвкав. Възможността за задвижване на всички колела го правят абсолютно стабилен и добре подготвен за всякакви задачи. Weidemann Т6027 е уникален с неговата комбинация от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност.
 
„С „Агритоп“ си партнираме много добре. Благодарение на изградената ни система, изключително бързо може да отговорим на въпросите на фермерите или пък да доставим необходимата им резервна част, в рамките на 24 часа. Освен това, „Агритоп“ е правилният партньор без значение от това дали искате малка или голяма машина. Те могат да предоставят точната машина с финансови условия, които ви удовлетворят“, добави регионалният мениджър на Weidemann в Източна Европа.
 
 
Фирма „Агритоп“ е с 15 години опит в животновъдния сектор. За това време компанията има много доволни клиенти зад гърба си, които не крият задоволството си от доброто партньорство през годините.
 
“Близо 12 години работим с „Агритоп“. Те ми построиха обора и цялото ми оборудване е от тях. Досега нищо не е мръднало. Аз съм убеден, че каквото взема от тях е надеждно и работи. Много съм доволен и от Weidemann - много хубави машини, малко харчат, лесно се карат, маневрени са и на добра цена. Не на последно място е и доброто обслужване”, сподели Самет Басри, говедовъд от Шуменско и един от доволните клиенти на „Агритоп“.
 
 
Повече информация за продуктите на фирма Агритоп може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар