Агритоп представи новостите в оборудването на животновъдни ферми

Агритоп представи новостите в оборудването на животновъдни ферми

В последната година за дерогация на фермите, която Брюксел отпусна за българските животновъди, фирма Агритоп предлага решения за цялостна модернизация на стопанствата.

В рамките на международното изложение АГРА 2013 фирмата представи последните новости в оборудването на животновъдните ферми – цистерни и ремаркета за тор Joskin, както и телескопични товарачи Weidemann.

Агритоп представи и възможностите за инсталация и производство на биогаз. Чрез партньора си Energy Solutions, част от немската Rehau Group, фирмата вече предлага изграждане на комплексни технически проекти за производство на електроенергия.

Агритоп е официален представител на Joskin – най-големият производител на танкери за течен тор и ремаркета за сух тор, които се използват за торовносяне в обработваемите полета с оборски тор, каза пред Трактор.БГ Иван Соколов, маркетинг и продажби в Агритоп.

Основният акцент в представянето на Joskin беше при танкерите за течен тор, които оборудвани с култиватор, могат да внасят тора директно под повърността на почвата, като така се запазват основните качества на тора без да се губят хранителните му свойства.

В рамкита на АГРА бяха показани и ремаркетата за сух тор на Joskin, които се използват за директно разпръскаване върху повърхността на почвата.

За своите клиенти Агритоп предлага всички възможни начини за разплащане, както и промоционални пакети за закупуване на машините в съответствие с капацитета и нуждите на всяко стопанство, посочи още Иван Соколов.

Немските самоходни телескопични товарачи Weidemann, които Агритоп предлага на българския пазар от 2010 година също бяха представени на международното изложение.

Ние сме на българския пазар от 2010 г и е хубаво да виждаме, че партьорът ни Агритоп се разраства чрез бранда Weidemann, както и чрез останалите проекти, които фирмата разработва с българските фермери, посочи пред Трактор.БГ Михаел Франке (Michael Franke), регионален мениджър продажби на немския производител.

Новите попълнения в портфолиото на Weidemann за българските стопани през тази година са два телескопични товарача: по-малкият Weidemann Т4512 и по-големият Weidemann Т6025.

По-малките товарачи са подходящи за животновъдните ферми, посочи Михаел Франке. Заради компактните си размери, машините са наистина гъвкави, лесно работят в сгради и тесни помещения. Височината им на повдигане е между 3 и 6 метра, а товароподемността е между 1 тон и 1,35 тона. Подходящи са за работа в малки животновъдни пространства. Ако имате помощение, което е наистина ниско, е много лесно да влезете вътре с товарача, посочи Михаел Франке.

В същото време, обаче компанията предлага и по-големи модели, които могат да влязат в употреба и на големите зърнопроизводителни стопанства и да работят успешно и на полето.


Гледайте видео репортаж по темата във Фермер.БГ TV:


© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!