Агропарад 2019 събира край Завет земеделци от цялата страна

Фермерите ще наблюдават жътва с три от флагманите на комбайните

Агропарад 2019 събира край Завет земеделци от цялата страна

Петото издание на демонстрационно шоу на земеделска техника Агропарад събира на 3 юли в гр. Завет, област Разград, земеделци от цялата страна. Мащабното събитие организира фирма Оптиком, а домакин ще бъде ССОЗ Клас ООД.

 

Световното турне с трактори Landini REX ще зарадва и българските земеделци

 

Фермерите ще видят в действие 20 машини, а програмата предвижда и много приятни емоции, възможност за тест-драйв, награди и изгодни сделки.

 

 

„Полевите демонстрации, които традиционно организира Оптиком, са винаги интересни, полезни и забавни, а предходните издания на Агропарад бяха изпълнени с много емоции, екшън на полето и възможност за реални полеви тестове“, споделиха от Оптиком по повод предстоящото събитие.

 

По време на Агропарада в реални полеви условия по атрактивен начин ще бъде представена богата гама от високо-технологична универсална и специализирана техника за ефективно земеделие, а гостите ще обсъдят технологии и резултати с екипа на компанията.

 

Фермерите ще наблюдават жътва с три от флагманите на комбайните Rostselmash: TORUM 770 - най-новият роторен зърнокомбайн; RSM161 - най-големият сламотръсен зърнокомбайн на пазара и NOVA330 - най-съвременният комбайн за малки и средни стопанства.

 

Богата гама трактори McCormick, Landini, товарачи и трактори JCB и прикачен инвентар от Ovlac, Еlvorti, Kobzarenko също ще бъдат демонстрирани в действие, като ще се пресъздаде цялостния процес по прибиране на реколтата и последващата почвообработка на полето.

 

Всеки ОПТИФЕН, гост на събитието, ще има шанс да участва в томбола за представените машини, които ще бъдат предложени на преференциални цени с големи отстъпки само за деня на Агропарада:

 

 

Заповядайте на Агропарад 2019, на 3-ти юли в гр. Завет, южно в посока с. Острово и гр. Разград.
GPS координати: 43.746388, 26.653333
За въпроси, моля позвънете на: 0889 414 196, 0884 736 489

 

Следи събитието във фейсбук  - https://www.facebook.com/events/430384024183039/